• Sign up for our monthly updates, news and special offers Click here

Kies je eigen kleur
met Ridley

Met Ridley ben je zelf de baas over hoe jouw fiets eruit zal zien. Je bepaalt zelf de kleuren. Je kiest zelf welk design jouw fiets zal sieren.

Vind je de Noah Fast een echt beest van een fiets, maar vind je dat grijs toch niet zo mooi. Met Ridley kan je zonder problemen het kleur laten aanpassen. Je kan zelfs nog een stapje verder gaan en het design volledig aanpassen. Op deze manier kan je een Noah Fast kopen die helemaal bij jou past. 

42 Kleuren

Er is een wereld buiten zwart, wit en rood! Verken hem!

Houd je van rood? Super, maar settel niet gewoon voor ‘rood’. Ga naar onze Customizer (onze personalisatie tool) en ontdek de 3 verschillende tinten rood die we aanbieden, van metallic bourgogne tot candy red. Ik garandeer het je, je zal sowieso watertanden.

Alvorens je verder scrollt, misschien nog heel snel enkele heel belangrijke termen:
Metallic:
dat zijn kleuren waarin een speciaal glitter effect zit. Plaats je fiets in de zon en hij krijgt een volledig nieuwe dimensie aan kleuren.
Glossy:
jouw fiets zal een blinkende afwerking krijgen.
Matt:
jouw fiets zal een matte afwerking krijgen. Opgepast, metallic kleuren zijn minder krachtig bij een matte afwerking. 

Designs

Ridley biedt een waaier aan designs aan. Het Customizer design is de duurste. Hier gaan we het bestaande standaarddesign behouden, maar worden de kleuren aangepast. Check de afbeelding hieronder om beter te begrijpen wat ik bedoel.
Daarnaast heeft Ridley verschillende Pure Line designs. Dat wil zeggen dat het volledige stock design van de fiets gestript werd en je nu kan kiezen tussen enkele minimalistische designs.
Classic (& Classic Heritage)
Een sober ontwerp. Stijlvol, zonder fratsen en daarom zo geliefd. Hou je van het Heritage logo? Dan verwisselen we dat via het Classic Heritage design.
Team
Gesponsorde teams van kleinere omvang rijden al jaren met dit design. Extra accenten aan de binnenkant van de voor- en achtervork.
Purest
De puurste van allemaal. Slechts een fraai accent op de bovenbuis, maar voor de rest de hele fiets in één basiskleur.
Heritage
De kenmerken en voordelen van een moderne fiets, maar de uitstraling en het gevoel uit de jaren '80. Een retro look dus, inclusief Belgische tricolore.
XL
Een extra groot Ridley logo op de onderbuis en de hele voorvork in dezelfde kleur als het logo. Nieuw sinds 2019.
Noah Fast Special
Ons topmodel verdient zijn eigen Pure Line, niet? Verschillende accenten op de buizen en vorken van het frame en ook het stuur mee in de basiskleur gelakt. Echt onderscheidend van de rest. 

1.000 Free Pure Lines!

Wil jij graag ook een unieke Ridley? In januari en februari geeft Ridley 1.000 vouchers gratis weg waardoor jij jouw nieuwe Ridley gratis kan upgraden tot een unieke Pure Line Ridley.

We kunnen nu nog geen codes verzenden, maar jij kan wel als een van de eerste pre-registreren! Ga naar onderstaande pagina en schrijf je in zodat je op 1 januari sowieso een code ontvangt.