Ridley kledij
  1. Ridley
  2. News
  3. Category: Landingpage

Ridley kledij

  • Landingpage

Story

Belgian Cycling Factory bouwt al jaren topfietsen voor elk type fietser, gebaseerd op de knowhow van echte Flandriens. We ontwerpen en produceren onze racefietsen, crossfietsen en gravel bikes met een focus op prestaties, design en duurzaamheid. Dezelfde aanpak en finesse passen we toe op onze Ridley fietskledij.

Als wielerliefhebber laat je je niet meteen afschrikken door wind of wat regen, maar je wil zo aangenaam mogelijk op de fiets stappen met natuurlijk de aangepaste kledij. Daarom heeft er een team van specialisten zich aangesloten bij onze R&D afdeling om tijdens het ontwerpproces te focussen op de perfecte pasvorm, materialen, de juiste details en een hoogwaardige afwerking. Alle kledingstukken worden ook getest door professionals.

Performance collectie

De performance collectie bereid je voor om nog sneller te gaan. De pasvorm van deze hoogstaande en duurzame fietskleding is aangepast om je in fietspositie een maximaal comfort en bewegingsvrijheid te garanderen, steeds met de focus op het aerodynamische aspect. Dankzij de moderne designs en kleurencombinaties zal je niet onopgemerkt records verbreken.

Fundamentals collection

Onze fundamentals collectie focust op kwaliteit in combinatie met comfort. De pasvorm van de bib shorts en bib tights is ontworpen in fietspositie en garandeert meer stabiliteit in het zadel en een aangenaam gevoel op je huid, waardoor irritaties tot het verleden behoren. De bib shorts en bib tights zijn beschikbaar met een aangepast mannen- en vrouwenzeem.

Dankzij de innovatieve materialen en structuren bieden de windproof gilets een zo hoog mogelijk comfort, zowel op koude als warme dagen. De Q skin socks zijn sneldrogende en ademende sokken.

Contact us