Samenwerkingen

In de wielerwereld staan wij bekend om onze kwaliteitsvolle fietsen, producten en om het vakmanschap in onze Beringse fabriek. Daarom werken we graag samen met gelijkgestemde partners zodat we verder kunnen blijven groeien en innoveren, want stilstaan is achteruitgaan. Ook buiten de fietswereld werken we graag aan ons merk. Samen staan we altijd sterker dan alleen en door de handen in elkaar te slaan, is er altijd de mogelijkheid om bij te leren. Wielrennen is immers een ploegsport! Ontdek hier alles over onze spraakmakende samenwerkingen!

Tomorrowland

België staat wereldwijd bekend om haar wielercultuur, terwijl Tomorrowland een van de grootste festivals op de aardbol is. Met deze samenwerking verbroederen twee pioniers rond waarden als avontuur, verkenning en kameraadschap. Samen bieden we verschillende fietsen en bijhorende merchandise aan.

Classified

Ridley en Classified Cycling vormen al enige tijd een gesmeerde tandem. Sinds 2020 bieden we het schakelsysteem aan op verschillende fietsen. In 2024 zullen we nog intensiever samenwerken met deze producent van het innovatief systeem door de introductie van het Classified Ridley Team. Als samenwerking van twee Belgische bedrijven zullen we de gravelwereld verder veroveren!

Kom Op Tegen Kanker

Jaarlijks treft kanker in ons land bijna 75.000 mensen. Bij alle inspanningen tegen de ziekte heeft de fiets een prominente plek: lichaamsbeweging vermindert immers de kans op bepaalde kankers én fietsevents zijn erg populair om de ziekte onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen. Als Belgische fietsenbouwer beseft Ridley de maatschappelijke rol die het kan spelen, wat leidt tot een intense samenwerking met Kom om tegen Kanker.
Contactez BCF